78 / 100
Hotel met fietsverhuur in Tongeren

Hotel met fietsverhuur in Tongeren

Wie verblijft in boutique hotel ’t Huys van Steyns kan prachtige fietstochten maken in Tongeren en bij uitbreiding in Limburg. Wie op fietsvakantie is door de regio, kan de fiets veilig stallen in onze privéparking. Wie vanuit het hotel een daguitstap per fiets wil maken, kan op loopafstand fietsen huren bij Marco’s Véloshop. Reserveren kan door een mailtje te sturen naar info@marcosveloshop.com. De fietsen kunnen op elke dag van de week worden gehuurd.

Vraag tips over leuke plekjes en routes aan onze hotelmedewerkers. 

Waarom kiezen voor een hotel met fietsverhuur?

  • Verken de grootste fruitstreek van België, Haspengouw, per fiets.
  • Fiets langs de verschillende wijndomeinen die Limburg rijk is.
  • Ontdek Limburg langs het water per fiets.
  • Bekijk wat er allemaal te doen is in de omgeving van het hotel.
Boutique Hotel 't Huys van Steyns: buitenkant

In dit romantische boutique hotel in Tongeren verblijft U werkelijk in een stukje Belgische schoenengeschiedenis. Huur een fiets bij het hotel en ontdek nog meer unieke plekken in Tongeren, Haspengouw en Limburg.

Boutique Hotel Huys van Steyns

Welkom in een stukje schoenengeschiedenis in Tongeren

Romantisch overnachten doet u in boutique hotel ’t Huys van Steyns, waar u een stukje Belgische schoenengeschiedenis ervaart.

Dit herenhuis uit 1892 werd oorspronkelijk bewoond door Louis Steyns, de stichter van het prestigieuze schoenmerk Ambiorix. 

Met zorg werd dit pand gerenoveerd waarbij de link met het verleden behouden bleef. Dankzij de hoge plafonds, de blinkende parketvloeren en de warme aankleding heerst er een gezellige en romantische sfeer in dit stijlvolle herenhuis.

Geniet van het uitgebreide ontbijt in onze lichtrijke orangerie, van een roman in onze sfeervolle leeshoek en van kamers voorzien van kingsize bed en grote douche. 

Deze heerlijke oase van rust in het centrum van bruisend Tongeren is de ideale uitvalbasis om Tongeren en bij uitbreiding Limburg te ontdekken. 

Bij ons hotel met fietsverhuur in Tongeren kan je fietsen huren. Fiets of scooter doorheen het sprookjesachtige landschap van Haspengouw, ontdek fruitbloesems en wijnkastelen of slenter door de antiek- en kerstmarkt. Bovendien zijn er nergens ter wereld in één stad zoveel Michelin restaurants als in Tongeren. Profiteren van een gastronomisch weekend in Tongeren kan dus zeker ook.

Boutique hotel ’t Huys van Steyns is het enige hotel in Tongeren met een privéparking voor wagens en fietsen waarbij er ook de mogelijkheid is om elektrische wagens op te laden. 

Wij verwelkomen u graag in ons boutique hotel in Tongeren!

Kamers & Prijzen

Elk van onze 9 kamers hebben kingsize bedden, Nespresso machine, flesje water, high speed internet, badkamer met grote douche en haardroger.

Rechtstreeks boeken is altijd goedkoper

Op zoek naar een hotel of B&B met fietsverhuur?

Fietsen en overnachten in Limburg kan perfect in ’t Huys van Steyns. Tijdens uw fietsvakantie Limburg kan je bij fietsen huren bij het hotel. Geniet van uw fietsarrangement in Limburg in ’t Huys van Steyns, met de sfeer van een B&B en met het comfort van een hotel.