84 / 100
Hotel met vespaverhuur in Tongeren

Hotel met vespaverhuur in Tongeren

Wie verblijft in boutique hotel ’t Huys van Steyns kan prachtige tochten per vespa maken rondom Tongeren en bij uitbreiding in Limburg. Wie op scootervakantie is door de regio, kan de scooter veilig stallen in onze privéparking. Wie vanuit het hotel een daguitstap per vespa wil maken, kan er een op wandelafstand huren bij een van onderstaande partners. 

Vraag tips over leuke plekjes en routes aan onze hotelmedewerkers en maak er een onvergetelijke dag van in Limburg!

Waarom kiezen voor een hotel met vespaverhuur in Tongeren?

  • Verken de grootste fruitstreek van België, Haspengouw, per vespa.
  • Rijd langs de verschillende wijndomeinen die Limburg rijk is.
  • Ontdek Limburg langs het water per vespa.
  • Populaire routes: Kastelenroute, Kataraktroute, Voerstreekroute
  • Er is heel wat moois te zien per vespa in Tongeren en bij uitbreiding in Limburg. Vraag onze of de medewerkers van het verhuurbedrijf om tips of bekijk wat er allemaal te doen is in de omgeving van het hotel.

Boutique Hotel 't Huys van Steyns: buitenkant

In dit romantische boutique hotel in Tongeren verblijft U werkelijk in een stukje Belgische schoenengeschiedenis. Huur een vespa en ontdek nog meer unieke plekken in Tongeren, Haspengouw en Limburg.

Boutique Hotel Huys van Steyns

Welkom in een stukje schoenengeschiedenis in Tongeren

Romantisch overnachten doet u in boutique hotel ’t Huys van Steyns, waar u een stukje Belgische schoenengeschiedenis ervaart.

Dit herenhuis uit 1892 werd oorspronkelijk bewoond door Louis Steyns, de stichter van het prestigieuze schoenmerk Ambiorix. 

Met zorg werd dit pand gerenoveerd waarbij de link met het verleden behouden bleef. Dankzij de hoge plafonds, de blinkende parketvloeren en de warme aankleding heerst er een gezellige en romantische sfeer in dit stijlvolle herenhuis.

Geniet van het uitgebreide ontbijt in onze lichtrijke orangerie, van een roman in onze sfeervolle leeshoek en van kamers voorzien van kingsize bed en grote douche. 

Deze heerlijke oase van rust in het centrum van bruisend Tongeren is de ideale uitvalbasis om Tongeren en bij uitbreiding Limburg te ontdekken. 

Bij ons hotel met vespaverhuur in Tongeren kan je scooters huren. Fiets of scooter doorheen het sprookjesachtige landschap van Haspengouw, ontdek fruitbloesems en wijnkastelen of slenter door de antiek- en kerstmarkt. Bovendien zijn er nergens ter wereld in één stad zoveel Michelin restaurants als in Tongeren. Profiteren van een gastronomisch weekend in Tongeren kan dus zeker ook.

Boutique hotel ’t Huys van Steyns is het enige hotel in Tongeren met een privéparking voor wagens en fietsen waarbij er ook de mogelijkheid is om elektrische wagens op te laden. 

Wij verwelkomen u graag in ons boutique hotel in Tongeren!

Kamers & Prijzen

Elk van onze 9 kamers hebben kingsize bedden, Nespresso machine, flesje water, high speed internet, badkamer met grote douche en haardroger.

Rechtstreeks boeken is altijd goedkoper